Ik ben Marjoleine. Geboren op 4 augustus 1988 in Harderwijk en vanaf mijn vierde jaar opgegroeid in Ede.

Vanaf april 2009 woon ik samen met mijn man Ruben, zoon Kasper en onze ratjes in Veenendaal en dat bevalt ons allemaal erg goed! En in januari 2017 komt er nog een tweede zoontje bij.

In 2009 heb ik mijn diploma voor medewerker maatkleding in ontvangst mogen nemen, dit maakt mij coupeuse. Zoals je op deze website zult zien hebben vooral onze ratjes daar veel profijt van.

Soms maak ik wat voor mijzelf achter de naaimachine, of als een persoonlijk cadeautje voor een ander bij geboortes of verjaardagen. Af en toe doe ik eens iets uit opdracht voor vrienden of een kennis.

Ik ben september 2011 begonnen met een opleiding voor medisch secretaresse aan de NAMS omdat ik door het werk bij de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie interesse heb gekregen in de medische administratie, deze opleiding heb ik in juni 2012 behaald. Sinds die tijd werk ik als secretarieel medewerker bij de CHV, dat doe ik momenteel voor 3 dagen per week.